Samsung Galaxy S10 će verovatno biti predstavljen krajem februara na MWC-u u Barseloni ili nedugo zatim na nekom Samsung događaju, a glasine koje smo do sada popratili, sugerišu da će izađi u najmanje tri varijante i četvrta varijanta sa 5G modemom koja će biti dostupna samo u Južnoj Koreji, na domaćem terenu.

Tako bi prvi model trebao da bude Samsung Galaxy S10 Lite, s dvostrukom primarnom i običnom selfi kamerom. Drugi model, Galaxy S10 bi trebao da ima dve kamere napred i dve nazad, koje bi mu trebale omogućiti optički zoom do 3x. Treći model, Galaxy S10+ navodno bi nazad trebao da donese trostruku kameru, među kojima bi se trebala naći i jedna ultra-širokokutna, dok bi se napred zadržale dve selfie kamere.

Koji senzori će biti ugrađeni u ove kamere, za sada nije poznato, iako se šuška o 12, 13 i 16 MP varijantama. Ono što još ne znamo je fizička veličina senzora, koja je važnija od pukog broja megapiksela i vrednosti otvora blende, zbog čega za bilo kakav sud treba pričekati službeno predstavljanje.

S10 je na AnTuTu-u postigao 325.000 bodova, što je otprilike u rangu Huawei Mate 20 Pro i iPhone-a XS Max.

Isto tako treba reći da je Snapdragon 855/8150 verzija nedavno postigla nešto bolje rezultate, tj. oko 362.000 bodova.

 

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

1 Comment
Najstarije
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
miki
miki
29.11.2018. 15:50

bice prava bomba od telefona 🙂