Telefon koji je digao najviše prašine u godini iza nas je bez sumnje sjajni Pocophone F1 iz Xiaomi-ja, a sve su prilike da će skorim nadogradnjama postati još bolji.

Pocophone F1 se ispostavio kao popriličan hit širom sveta, a naročito u Indiji, a kako i ne bi kad za oko 300 evra nudi ono što na drugim mestima plaćamo dvostruko pa i trostruko više.

Lista mana tog uređaja je i do sada bila zanemariva naspram odnosa uloženo/dobijeno, a nakon skorih ažuriranja, koje najavljuje Pocophone-ov prvi čovek u Indiji, tih minusa će biti još manje.

Naime, on za februar najavljuje softverska ažuriranja, koja će na Pocophone F1 doneti sposobnost snimanja 4K videa pri 60fps, 960fps Slo-Mo videe, i sve popularniji Night režim snimanja, a rade i na tome da implementiraju Widevine L1 sertifikat potreban za streamovanje Netflix-a i sličnih servisa u HD kvalitetu.

Tako da je jedini razlog zbog kojeg biste možda odlučili zaobići ga i kupiti nešto skuplje je to njegovo plastično kućište, koje realno nije ni približno tako loše kao što možda zvuči.

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare