Flagship tajvanskog proizvođača samo što nije predstavljen, iz HTC-a se ne oglašavaju, ali bilo bi čudno da nemamo informacije koje govore više detalja o samom uređaju. HTC U12 verovatno ne stiže ove godine, pošto HTC izbacuje samo jedan model, a on će biti pod imenom U12+. Ono što je sigurno je da će HTC U12+ imati ukupno 4 kamere (2 napred i 2 pozadi) tj. s prednje strane su smeštene dve 8MP kamere, sa OIS i HDR Boost podrškom. Glavna kamera na poleđini ima 12MP i f/1.5 sočivo sa UltraPixel 4 tehnologijom i UltraSpeed autofokusom. Poleđina telefona izgleda neobično (robot-like), senzor otiska prsta je pozadi, ispod kamera. Biće opremljen sa najnovijim Qualcomm Snapdragon 845 procesorom, imaće 6GB ili 8GB RAM-a i verovatno 128GB interne memorije u osnovnoj verziji.

Ekran bi trebao biti veličine 5.99″ sa odnosom stranica 18:9, sa gotovo neprimetnim okvirima. Baterija veličine 3420 mAh ne obećava najbolju autonomiju na tržištu, ali nadamo se QC 4+ brzom i Qi bežičnom punjenju.

Telefon će imati Edge Sense 2, sa novom verzijom korisničkog interfejsa i komandama baziranim na stezanju telefona. Uređaj je IP68-kompatibilan.

Predstavljanje HTC U12+ telefona se očekuje početkom maja 2018.

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare