HTC-ov flagship je objavljen juče mogao bi biti, po performansama, najbolji Android u narednom periodu. Kolege sa GSMArena su već objavili benchmark rezultate testiranjem standardnim alatima kao što su Antutu, Geekbench, Basemark. Sirova snaga i sintetičke brojke nisu najvažniji faktor i svakako nije nešto što je presudno, ali korisniku daje uvid u hardverske performanse telefona.

Zanimljivo je da HTC U11 postiže bolje rezultate od S8 sa istim procesorom – SD835.  To potvrđuje da je HTC U 11  za nijansu bolje softverski optimizovan od S8. Kada je reč o Basemark testiranju tj. testiranju grafičkog čipa, HTC U 11 ostvaruje najbolje rezultate na trenutno najjačem mainstream čipsetu – Qualcomm Snapdragon 835, ali nedovoljno da bi bio bolji od Exynous verzije Samsung Galaxy S8 ili iPhone 7 telefona sa A10 čipsetom.

Fotografije slikane ovim telefonom izgledaju fascinantno i u to se možete uveriti klikom na link. Inače, HTC je napravio kameru impresivnom, što je i potvrdila konačna ocena, najbolja ikada na mobilnim uređajima, od strane priznatog DxO Mark sajta i iznosi neverovatnih 90 bodova.

Narudžbine za HTC U 11 su krenule širom Evrope i Amerike i cena je 650 $ u SAD, odnosno 650 funti i 650 € u Evropi. Kod nas bi to moglo biti od 700 do 750€. Čekamo 1. jun.

 

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare