Kompanija Samsung Electronics objavila je da najnoviji modeli Neo QLED i QLED televizora od sada dolaze i sa poslednjim gejming unapređenjima, kreiranim u kombinaciji sa već razvijenim partnerskim rešenjima. Najnoviji modeli Neo QLED i QLED televizora u 2021. godini od sada pružaju i mogućnosti nagrađivanih Samsung gejming monitora za vrhunski osećaj tokom igre. 

„Korisnici danas traže izuzetne televizore za ultimativno iskustvo video igara na kompjuteru ili na gejming konzoli. Zbog toga nam je bilo presudno da nadogradimo i optimizujemo ključne gejming opcije koje su već bile dostupne na našim nagrađivanim televizorima i kompjuterskim monitorima. Ova poboljšanja omogućiće korisnicima da u potpunosti urone u svet video igara na našim Neo QLED i QLED televizorima”, izjavio je Younghun Choi, izvršni potpredsednik odeljenja za vizuelno poslovanje, kompanije Samsung Electronics.

Najnoviji Samsung modeli televizora iz 2021. godine dizajnirani su da odgovore na sve potrebe čak i najvećih ljubitelja video igara. Svim korisnicima gejming konzola potreban je ekran koji maksimalno poboljšava performanse i kvalitet prikazanog sadržaja. Samsung QLED serija televizora omogućava igračima da vide gotovo svaki detalj u 4K rezoluciji neverovatne jasnoće i kontrasta. Sa automatskim načinom rada niske latencije, promenjivom brzinom osvežavanja sadržaja i ostalim opcijama spremnim za konzole nove generacije, Samsung Neo QLED i QLED televizori spremni su za duge sate gejminga i neverovatnog prikazivanja virtuelnog sveta.

Linija televizora za 2021. godinu sadrži novu intuitivnu traku alata Game Bar, koji je dostupan unutar gejming režima rada za jednostavno podešavanje rezolucije, ​​proveru kašnjenja prikazivanja sadržaja, povezivanje bežičnih slušalica i još puno toga. Sa 4K rezolucijom, brzinom osvežavanja od 120 Hz i vremenom kašnjenja manjim od 5,8 ms, Neo QLED i QLED savršeni su partneri za gejming na konzolama.

Uz to, Q90A model televizora od 50 inča, kao i svi ostali QLED modeli od 55 inča i više su televizori koji nude podršku za AMD FreeSync™ Premium Pro tehnologiju, pružajući korisnicima podršku za gejming na kompjuterima i HDR konzolama na vrlo jednostavan način. Ova tehnologija omogućava gejming bez prekida sa najvišim performansama, gde će neverovatna HDR dubina prikaza i niska latencija pružiti revolucionarno vizuelno iskustvo.

Neo QLED i QLED televizori donose impresivno ultraširoko iskustvo Samsung kompjuterskih monitora za gejming. Time se korisnicima daje mogućnost igranja kompjuterskih igara u razmeri širine ekrana od 21:9, kao i sa neverovatnom razmerom od 32:9 na Samsung televizorima. Modeli Neo QLED i QLED televizora iz 2021. godine, kao i modeli od Q70A podržavaju razmeru ekrana 21:9 i 32:9, osiguravajući igračima da neće propustiti nijedan detalj tokom igranja na kompjuteru.

Najnoviji Neo QLED i QLED takođe poboljšavaju gejming iskustvo oštrim, jasnim i zadivljujućim zvukom. Jedna od dostupnih mogućnosti je i nova Game Object Tracking Sound tehnologija, gde QLED televizori uz pomoć veštačke inteligencije odašilju zvuk kroz prostor u skladu sa radnjom na ekranu.

Za više informacijama o gejming mogućnostima Neo QLED i QLED televizora posetite https://www.samsung.com/rs/tvs/qled-tv/gaming/.

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare