Flagship killer je dobio novu nadogradnju OnePlus 6 modela pod nazivom 6T, kao što se pretpostavilo jer je to bilo uobičajeno za OnePlus. Upgrade nije drastičan, ali definitivno su zaokružili ovu godinu i jedan od najboljih telefona 2018. godine dodatno poboljšali modernijim dizajnom i značajno manjim izrezom (notchom) te ivicama oko ekrana.

Da pogledamo ekran, dijagonala je veća za 0.13″ od svog starijeg brata, pa sada iznosi 6.41″, sada je tu Corning Gorilla Glass verzija 6, ujedno ovo je prvi telefon sa 6. generacijom ovog popularnog zaštitnog stakla. Baterija je povećana za čak 400 mAh, iznosi 3700 mAh i to je ujedno i najveća prednost novijeg modela, tako da odlična autonomija postaje još bolja. Čipset je isti, Snapdragon 845 sa Adreno 630 grafikom. Kamere su unapređene što se tiče softvera, hardverski su ostale identične.

No, noviji 6T model nije u svemu bolji od modela 6, predstavljenog pre pola godine, tako da je 3.5mm ulaz za slušalice izbačen, navodeći da su zbog veće baterije bili prinuđeni da to urade. I dalje nema MicroSD slota, bežičnom punjenja, slušalica u pakovanju. 6T je skuplji za 30€ u startu od OnePlus 6, tako da košta 550€ umesto 520€.

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare