Stigla je NOA generacija, tako glasi slogan brenda mobilnih telefona koji je od danas zvanično prisutan i u Srbiji. Pred okupljenim medijima zvaničnici firme Hangar18 su predstavili fokus NOA brenda, trenutno aktuelne telefone iz serije ELEMENT i neke istorijske činjenice. NOA je za kratak vremenski period uspela ući na većinu tržišta u Evropi, a uskoro se očekuje prisustvo u Nemačkoj gde će biti glavna kancelarija za centralni deo Evrope, kao i u Irskoj koja će pokrivati tržište Veliku Britaniju. T-Mobile je sertifikovao sve NOA telefone te će se moći pronaći i preko mobilnih operatera.

NOA ima za cilj da bude lider u “B” segmentu, iako zvuči previše optimistično nije bez razloga, NOA je dobitnik prestižne EISA nagrade za “Best buy” telefone u 2018 godini, a prodajni rezultati u Hrvatskoj, odakle i dolazi, i drugim tržištima Evrope pokazuju da, uprkos jakoj konkurenciji, mogu da se nose jer imaju posebne pogodnosti o kojima ćemo pričati u nastavku.

Naime, pored standardne dvogodišnje garancije, NOA uz sve svoje telefone nudi jednogodišnju garanciju tzv. njihov Premium Care program u svim situacijama, bilo da ste slomili ekran ili telefon u potpunosti uništili, da se telefon pokvasio i prestao da funkcioniše, pokvario, da je ukraden ili izgubljen. U svim situacijama imate garanciju za popravku u iznosu od cifre koju ste platili za telefon, plaćate samo 25% vrednosti popravke.

Telefone već možete pronaći u maloprodajama u Srbiji, izdvajamo njihov flagship NOA N10 koji je dostupan za 38000 din, kao i N7 za 27000, N1 za 16000 te jeftinije NextSE od 7000 din ili NOA L11 SE (nije android) koji košta manje od 1900 din.

Telefone smo vrlo malo koristili, najviše smo se zadržali na N7 i N10 koji zaista fantastično izgledaju, izrada je kvalitetna, ekrani moderni, solidne kamere i čist Android 8.1.

Nadamo se da će se ubrzo neki od ovih telefona pronaći na našem testu u detaljnoj recenziji. Zvanično saopštenje ispod.

mobifi.rs

NOA mobilni telefoni dostupni i u Srbiji

Beograd, 13. decembar – Brend mobilnih telefona NOA od danas je i zvanično stigao u Srbiju, gde će se u ponudi naći šest modela budget-friendly smartfone uređaja.
Portfolio ovog brenda u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije: premijum seriju NOA Element, ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom NOA Core, kao i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove NOA Rugged. U Srbiji će biti dostupni Core i Element modeli, uključujući flagship NOA N10 koji je drugu godinu za redom dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade koju dodeljuju članovi EISA, udruženja predstavnika specijalizovanih magazina iz 29 zemalja, uključujući i Srbiju. U premijum segmentu dostupni su i smartphone uređaji NOA N7 i NOA N1, kao i Core modeli L12, L11SE i android NEXT SE.

„NOA teži da liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona ostvari fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA brenda je da pruži najnoviju tehnologiju širokoj publici po najboljoj mogućoj ceni, a uspešnost u ovoj nameri potvrđuju i nagrade za naš flagship model“, izjavio je Mario Pintar direktor marketinga kompanije Hangar 18 na zvaničnoj prezentaciji koja je danas održana za predstavnike medija i partnere.
Specifičnost NOA brenda je i NOA Element Premium Care usluga za sve korisnike uređaja iz premijum serije, a uz koju su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.


NOA mobilni telefoni su brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, a dostupni su i na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.

Portfolio brenda NOA u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije uređaja: NOA Element, NOA Core i NOA Rugged. Na srpskom tržištu dostupno je šest modela – NOA N10, NOA N7, NOA N1, NOA L12, NOA L11SE i NOA NEXT SE.

0 0 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

1 Comment
Najstarije
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
BizNet
BizNet
15.12.2018. 00:33

Sjajno je što su se proizvođači počeli takmičiti sa pogodnostima koje nude korisnicima. 12 meseci garancije na oštećenje je sjajna stvar.