Android Telefoni

NOA telefoni stigli u Srbiju

Stigla je NOA generacija, tako glasi slogan brenda mobilnih telefona koji je od danas zvanično prisutan i u Srbiji. Pred okupljenim medijima zvaničnici firme Hangar18 su predstavili fokus NOA brenda, trenutno aktuelne telefone iz serije ELEMENT i neke istorijske činjenice. NOA je za kratak vremenski period uspela ući na većinu tržišta u Evropi, a uskoro se očekuje prisustvo u Nemačkoj gde će biti glavna kancelarija za centralni deo Evrope, kao i u Irskoj koja će pokrivati tržište Veliku Britaniju. T-Mobile je sertifikovao sve NOA telefone te će se moći pronaći i preko mobilnih operatera.

NOA ima za cilj da bude lider u “B” segmentu, iako zvuči previše optimistično nije bez razloga, NOA je dobitnik prestižne EISA nagrade za “Best buy” telefone u 2018 godini, a prodajni rezultati u Hrvatskoj, odakle i dolazi, i drugim tržištima Evrope pokazuju da, uprkos jakoj konkurenciji, mogu da se nose jer imaju posebne pogodnosti o kojima ćemo pričati u nastavku.

Naime, pored standardne dvogodišnje garancije, NOA uz sve svoje telefone nudi jednogodišnju garanciju tzv. njihov Premium Care program u svim situacijama, bilo da ste slomili ekran ili telefon u potpunosti uništili, da se telefon pokvasio i prestao da funkcioniše, pokvario, da je ukraden ili izgubljen. U svim situacijama imate garanciju za popravku u iznosu od cifre koju ste platili za telefon, plaćate samo 25% vrednosti popravke.

Telefone već možete pronaći u maloprodajama u Srbiji, izdvajamo njihov flagship NOA N10 koji je dostupan za 38000 din, kao i N7 za 27000, N1 za 16000 te jeftinije NextSE od 7000 din ili NOA L11 SE (nije android) koji košta manje od 1900 din.

Telefone smo vrlo malo koristili, najviše smo se zadržali na N7 i N10 koji zaista fantastično izgledaju, izrada je kvalitetna, ekrani moderni, solidne kamere i čist Android 8.1.

Nadamo se da će se ubrzo neki od ovih telefona pronaći na našem testu u detaljnoj recenziji. Zvanično saopštenje ispod.

mobifi.rs

NOA mobilni telefoni dostupni i u Srbiji

Beograd, 13. decembar – Brend mobilnih telefona NOA od danas je i zvanično stigao u Srbiju, gde će se u ponudi naći šest modela budget-friendly smartfone uređaja.
Portfolio ovog brenda u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije: premijum seriju NOA Element, ulazne modele namenjene onima koji se prvi put susreću sa mobilnom tehnologijom NOA Core, kao i uređaje otporne na udarce i nepovoljne vremenske uslove NOA Rugged. U Srbiji će biti dostupni Core i Element modeli, uključujući flagship NOA N10 koji je drugu godinu za redom dobitnik EISA Best Buy Smartphone nagrade koju dodeljuju članovi EISA, udruženja predstavnika specijalizovanih magazina iz 29 zemalja, uključujući i Srbiju. U premijum segmentu dostupni su i smartphone uređaji NOA N7 i NOA N1, kao i Core modeli L12, L11SE i android NEXT SE.

„NOA teži da liderskoj poziciji u B segmentu pametnih telefona ostvari fokusirajući se na svoju affordable premium filozofiju. Cilj NOA brenda je da pruži najnoviju tehnologiju širokoj publici po najboljoj mogućoj ceni, a uspešnost u ovoj nameri potvrđuju i nagrade za naš flagship model“, izjavio je Mario Pintar direktor marketinga kompanije Hangar 18 na zvaničnoj prezentaciji koja je danas održana za predstavnike medija i partnere.
Specifičnost NOA brenda je i NOA Element Premium Care usluga za sve korisnike uređaja iz premijum serije, a uz koju su tokom prvih 12 meseci garancijom obuhvaćene i nepredvidive štete nastale usled nepažnje korisnika, uključujući štetu nastalu zbog pada ili delovanja mehaničke sile.


NOA mobilni telefoni su brend hrvatskog proizvođača mobilnih telefona i tableta iz Koprivnice, a dostupni su i na tržištima EU, Albanije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Rusije.

Portfolio brenda NOA u segmentu mobilnih telefona obuhvata tri serije uređaja: NOA Element, NOA Core i NOA Rugged. Na srpskom tržištu dostupno je šest modela – NOA N10, NOA N7, NOA N1, NOA L12, NOA L11SE i NOA NEXT SE.

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
BizNet Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
BizNet
Guest
BizNet

Sjajno je što su se proizvođači počeli takmičiti sa pogodnostima koje nude korisnicima. 12 meseci garancije na oštećenje je sjajna stvar.