Ispod je lista hosting provajdera u Srbiji za koje smo čuli da odgovorno rade svoj posao i kojima sigurno možete da poverite svoj sajt. Predstavili smo početni paket od svakog provajdera pa možete sami proceniti klikom na link šta vam više odgovara. Obično je tu cPanel, većina nudi i AutoInstaller softver, a pregledom sajta provajdera obratite pažnju da imate i bitne funkcije kao što su PHP Selector (menjanje PHP verzija radi postizanja kompatibilnosti).

UNLIMITED.RS je hosting provajder koji posluje već nekoliko godina u Srbiji, dok su na svetskom tržištu, kroz druge brendove, prisutni još od 2007. Njihova web hosting ponuda je bazirana na cPanel i CloudLinux platformi, nude neograničen SSD prostor i mesečni protok već za 7490 din godišnje. Početni paket sa 10GB prostora, neograničenim protokom, 2GB RAM, besplatnim SSL-om i 2 sajta je 3950din godišnje. Pohvale stižu na račun podrške i fleksibilnosti, a tu su i mnoge druge pogodnosti kao što su dnevni backup, LiteSpeed web server umesto Apache-a, antivirus, SpamExperts i drugo.

DreamWeb hosting je firma koja posluje od 2005. i može se pohvaliti velikim brojem klijenata i kvalitetnom uslugom. Platforma je cPanel, a cene paketa se kreću od 2.760 din 11.400 din. Početni paket nudi 3GB prostora, 150 GB mesečnog protoka i mogućnost hostovanja do 2 sajta. Nažalost ne nudi besplatan SSL, no paket koji košta 4.320 din nudi i to, pored 10GB prostora i 5 sajtova.

 

DUKA hosting posluje još od 2008. kroz Rapidhoster i DeltaBit hosting, da bi 2012. dobio novo ime i brend. Mogu se pohvaliti personalizovanim pristupom klijentima i niskim cenama paketa, gde već za 2800 din imate 6 GB SSD prostora, 2 sajta, 2 GB RAM-a i mnoštvo email-ova i baza. Veći paket košta oko 3950 din i nudi 12 GB SSD prostora, 5 sajtova i neograničen mesečni protok.

 

Contrateam postoji još od 2008. i nude pristupačan i stabilan hosting duži niz godina. U početni paket ulazi 1GB prostora, 1TB protoka, do 3 sajta, besplatan SSL i to za samo 1800 din godišnje.

MyCity hosting je dobio ime po poznatom mycity forumu, a vlasnik je isti – Peca Damnjanović iz Niša. Ovaj hosting je nešto drugačije koncipiran i prati nešto drugačije trendove, sudeći po izgledu sajta. Iako ne koristi cPanel platformu, već VestaCP, sigurni smo da njihovom korisniku ne nedostaje baš ništa, naprotiv. Početni paket sa 10 GB prostora i besplatnim SSL-om je 5040 din godišnje. Tu su i razne istaknute zaštite i odlična podrška.

 

Mint posluje od 2009. Nudi cPanel hosting već za 4999 din godišnje, sa 10 GB prostora i neograničenim protokom. Tu je i besplatan SSL, a za 8499 din godišnje možete hostovati 10 sajtova (domena) i imate na raspolaganju 30 GB prostora na disku.

 

Webhosting Srbija nudi cPanel hosting već za 800 din godišnje i na tom hostingu je moguće hostovati mini sajtove bez baze, dok za 2000 din imate 2GB prostora, 200GB protoka, besplatan SSL. Firma posluje već nekoliko godina i poznati su po pristupačnim cenama i livechatu od jutra do ponoći.

 

 

U narednom blogu ćemo vam predstaviti VPS i cloud rešenja domaćih provajdera. Blog će se ažurirati!

mobifi.rs

5 2 glasovi
Article Rating
Share:
Pretplata
Obaveštenje
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare